tirsdag 13. oktober 2009

Litterær Salong, Johan Mjønes

Første deltaker til første Litterær Salong er mer eller mindre helt aldeles bekreftet; Johan Mjønes, årets kanskje mest spennende debutant så langt (har du lest alle, da? nei langtifra, men hva var vel verden om man ikke våget å påstå innimellom?) med "Terminalhastighet", kommer til oss 21. november.

Det er en lørdag.

Samme dag holder han skrivekurs for Oppaskoffen (Mjønes er også foreleser ved Aschehougs forfatterskole.)

2 kommentarer:

  1. Kjekt! Kan kven som helst melde seg på dette skrivekurset? Kostar det noko? Begrensa antall deltakera? Kan du skrive litt meir generell info, og kanskje kva som skal skje på dette kurset? Må vi feks vise fram noko vi skriv der og da (nifst!)? Veldig bra tiltak:)

    SvarSlett
  2. Ja, kan skrive en bloggpost med litt mer info når det nærmer seg. Sikkert er det at det blir gratis eller tilnærmet sådan, bare vi har dekket materialutgifter så står Oppaskoffen for alle honorarutgifter. Vi har begrenset med plasser, og de som har vært på Oppaskoffen-treff får førsterett, men det er slett ikke sikkert det blir fulltegnet - interesserte kan melde seg til oppaskoffen@gmail.com så lager vi en venteliste etter først til mølla-prinsippet. Vi leverer 5-10 sider tekst på forhånd (innen 4. nov.) og får tilbakemelding på dette under kurset, med tips til videre utvikling.

    SvarSlett

Kommenter: